TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS BEJELENTKEZÉS:

 

Schuszter Ildikó

0620-922-1720

agyintegracio@freemail.hu

agyintegracio@gmail.com

 

Budapest XXI. kerület, (Csepel, Királyerdő)

 

Adószám: 41614600-2-43

 

 

VÉGZETTSÉGEIM, TANULMÁNYAIM

 

ELTE TTK biológia-kémia szakos középiskolai tanár

ELTE TTK humánökológia

GYEMSZI-ETI KINEZIOLÓGUS szakvizsga

Agykontroll, Reiki, NLP

 

 

A konzultációkon az egyedi igényekhez igazodva keressük meg a legjobb megoldásokat az kliens problémáira az alábbi kineziológiai, pedagógiai és egyéb módszerek segítségével:

 

 

LEAP (Learning Enhancement Advanced Program / Tanulást segítő program): Ezzel a speciális technikával blokk-mentesítjük és integráljuk az egyes agyterületeket, ami lehetővé teszi a teljes aggyal történő tanulást, észlelést, gondolkodást, illetve problémamegoldást életünk minden területén. Javítja stressz-tűrő képességünket. (Oktató: Andrea Hahn)

 

LEAP Környezeti tényezők:

Az egészségkárosító, és agyintegrációt befolyásoló környezeti hatások oldása. Elektromágneses sugárzás, allergia, candida, oltások, toxinok. (Oktató: Dr. Charles T. Krebs)

 

SIPS - Stressz Indikátorpontok Rendszere:

Akupunktúrás pontok érintésével sejt szinten tudjuk oldani a stressz által okozott blokkokat közvetlenül a szervekben, izmokban, idegrendszerben. Ez a technika számos területen alkalmazható.

  • Kiegészíti a LEAP módszert. Ezzel az új, egyedülálló technikával közvetlenül tudjuk „megcélozni” az idegsejteket, ellenőrizni a gátoltságukat és megszüntetni a feltárt blokkokat, ezáltal az alvó (standby) állapotban lévő idegsejteket „felébreszthetjük”, újra munkára foghatjuk.

  • Ízületi, mozgásszervi fájdalmak szüntethetők meg, vagy enyhíthetők vele.

  • A múlt eseményeinek sejtjeinkben tárolt negatív emlékeit, illetve azok gátló hatását oldhatjuk fel segítségével szinte bármilyen szituációra vonatkozóan. (Oktató: Andrea Hahn)

 

Touch for Health /Gyógyító érintés: Ez a módszer minden kineziológiai rendszer alapját képezi. Egyes izmokat tesztelve a meridiánokon keresztül képet kapunk a test energetikai állapotáról, s az eltéréseket korrigálva egyensúlyba hozzuk a szervezetet, így az élettani működéseket hatékonyabbá tehetjük, beindíthatjuk az öngyógyító mechanizmusokat. (Oktató: Köves Zsuzsanna)
 

Nyolc Extra Meridián:

Haladó Touch for Health technika, melyet dr. Wayne Topping dolgozott ki. A test teljes energiaáramlása kiegyensúlyozható ezzel a módszerrel. A meridiánok és a hozzájuk kapcsolódó érzelmek segítségével oldhatók fel a blokkok.  (Oktató: Dr. Wayne W. Topping)
 

One Brain/Egy agy módszere: A jelenkori és múltbeli érzelmi stressz oldása bármilyen témával kapcsolatban. Ez a módszer különösen hatékony, hiszen a testtel, a tudatossággal és a tudatalattival egyaránt foglalkozik. (Oktató: Köves Zsuzsanna)
 

Brain Gym/Agytorna módszere: Egyszerű mozgásokból és játékos gyakorlatokból álló módszer, melyet elsősorban a tanulás hatékonyságának növelésére, az agyféltekék összehangolására dolgoztak ki. (Oktató: Köves Zsuzsanna)
 

Optimal Brain Organization/Optimális Agyi Szervezés: Az agyi és testi (szem, fül, kéz, láb) dominanciánk, bázisprofilunk meghatározása által megtalálhatjuk saját leghatékonyabb tanulási módszerünket. (Oktató: Christian Dillinger)
 

Wellness Kineziológia/Stressz Release: Egyszerű kineziológiai eszközöket alkalmazva biztosítja az ember jó közérzetét és lehetőséget kínál a stressz kezelésére. (Oktató: Köves Zsuzsanna)
 

Pedagógiai módszerek

Relaxációs technikák
 

Reiki: energetikai kezelések.
 

Silva-féle agykontroll: egy csodálatos elmefejlesztő módszer, melybe az öngyógyítás, tanulást segítő módszerek, relaxáció és memóriafejlesztés mellett számtalan egyéb egyszerű, de nagyon hatékony mentális technika tartozik.
 

NLP: neuro-lingvisztikus programozás. Hogyan tudunk változtatni életünkön és hogyan találhatjuk meg és érhetjük el legkönnyebben céljainkat a szavak, gondolatok erejével.