REIKI KEZELÉSEK

 

 

A Reiki egyetemes energia. A szó a japán nyelvből származik, a REI- kozmikus, transzcendens, és a KI- létfontosságú életerő, életenergia (kínai „chi, csí”) szavakból.

Az univerzumban a legnagyobb rezgésszámú, a legfinomabb és legerősebb frekvencia. Mindig tökéletesen biztonságos, alkalmazása nem okoz kárt.

A REIKI nem a saját energiánk, hanem univerzális energia, ami azt jelenti, hogy mindenhol megtalálható. A kezelő ezt az energiát nem önmagából adja, hanem csatornázza, mialatt ő maga is töltődik vele. Eközben a kliens annyit vesz át belőle, amennyire szüksége van ahhoz, hogy felszabadítsa, aktivizálja, vagy átalakítsa saját energiáit.

A REIKI felerősíti a testben lévő életerő-energiát, ezáltal segíti fizikai szinten a szervek regenerálódását, ugyanakkor a mentális és az érzelmi szintek kiegyensúlyozását is.
Segít abban, hogy feloldjuk az energiablokkokat, és minden síkon harmonizál.

Amikor ezzel az energiával kezelünk, akkor egy megfelelően végrehajtott összehangolódási folyamatot, garanciát kaphatunk arra, hogy másokban és bennünk kizárólagosan csak a REIKI energia aktiválódik.

Az univerzális energia mindig ártalmatlan és támogatja a befogadókat. Mindig oda áramlik, ahol a diszharmónia oka van.

Ez a módszer használható önállóan is, de összefér az összes terápiaformával, személyiségfejlesztő módszerrel, minden orvosi, vagy alternatív kezelésfajtával, homeopátiával, kineziológiával. Támogatja ezeket a kezeléseket, erősíti pozitív hatásukat és csökkenti az esetlegesen fellépő negatív kísérő jelenségeket.
Szinte mindenkinél, minden esetben, és bármilyen gyakorisággal alkalmazható, ellenjavallata nincs.

 

A kezelés menete: 

A kliens a kezelőágyon fekve (ruhában) helyezkedik el. A kezelő személy a test különböző területei fölé helyezi a kezét, így csatornázza a reiki energiát, ami általában kellemes bizsergést, meleg érzetet, és mély ellazulást okoz. A teljes kezelés hossza kb. egy óra, de lehetőség van rövidebb, csak bizonyos területekre kiterjedő kezelésekre is. (Pl.: fejkezelés.)

  

(A leírás Boncz Julianna: Tradicionális reiki és rebirthing-újjászületés című könyve alapján készült.)

 

FONTOS megjegyzés:

A reiki betegségek kezelésében kiegészítő terápiaként alkalmazható, nem helyettesíti az orvosi ellátást.

 

TELEFON: 0620-922-1720